Meddig bírja egy SE Xperia Mini Pro akkumlátora?
Ilyen telefont szeretnék venni két héten belül, és azt olvastam hogy pl: "erős hardver+gyenge akksi=gyakori töltés"
akinek ilyen telefonja van az írja oda, és úgy válaszoljon :) - tényleg nagyon gyenge az akksija?, én így tervezem vele:(nem szabályosan, szigorúan mindent, de átlagosan így fogom) hogy napi 1 óra netezés Wifin keresztül, napi 20-30 perc zenehallgatás, napi 1 óra játék,napi 5-10 perc telefonálás(beszélgetés telefonon) napi 10 perc kamerahasználat, esetleg hetente becsusszan 1 órás GPS használat és hozzáteszem, hogy a telefonon kb 25-30 program lesz az android marketről.
ezzel a használattal kifog-e bírni nekem egy napot reggeltől estig ha nem használtan veszem? - illetve kb mennyi időt fog kibírni?
köszi a válaszokat! :)
de akkor milyen használat mellett bírja ki csak egy napig?
napi 3 óra wifi, 1óra zene, 2óra játék, fél óra telefonálás, fél óra kamera... ilyen mellett bír ki egy napot?
írták, hogy mennyire gyenge az akksi
akkor ezek szerint nem is gyenge? :D
egyik haverom mondta, hogy a Bravia Engine nagyon húzni fogja az akkut lefelé.
ezt hogy fogom tudni megoldani hogy kibírjon többet töltés nélkül
braviat valahogy ki lehet kapcsolni?
vagy ha lejjebb húzom a fényerőt, akkor tovább bírja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!