Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Meddig bírja egy SE Xperia...

Meddig bírja egy SE Xperia Mini Pro akkumlátora?

Figyelt kérdés

Ilyen telefont szeretnék venni két héten belül, és azt olvastam hogy pl: "erős hardver+gyenge akksi=gyakori töltés"

akinek ilyen telefonja van az írja oda, és úgy válaszoljon :) - tényleg nagyon gyenge az akksija?, én így tervezem vele:(nem szabályosan, szigorúan mindent, de átlagosan így fogom) hogy napi 1 óra netezés Wifin keresztül, napi 20-30 perc zenehallgatás, napi 1 óra játék,napi 5-10 perc telefonálás(beszélgetés telefonon) napi 10 perc kamerahasználat, esetleg hetente becsusszan 1 órás GPS használat és hozzáteszem, hogy a telefonon kb 25-30 program lesz az android marketről.

ezzel a használattal kifog-e bírni nekem egy napot reggeltől estig ha nem használtan veszem? - illetve kb mennyi időt fog kibírni?

köszi a válaszokat! :)

2012. júl. 7. 00:19
 1/7 anonim ***** válasza:
En ennel tobbet nyuzom, megis kibirja egy napig boven. Ilyen hasznalat mellett kozepes fenyerovel a 2 nap is realis lehet (nem 48 ora, hanem kb 30, amig ebren vagy).
2012. júl. 7. 02:51
 2/7 A kérdező kommentje:

de akkor milyen használat mellett bírja ki csak egy napig?

napi 3 óra wifi, 1óra zene, 2óra játék, fél óra telefonálás, fél óra kamera... ilyen mellett bír ki egy napot?

2012. júl. 7. 10:09
 3/7 A kérdező kommentje:

írták, hogy mennyire gyenge az akksi

akkor ezek szerint nem is gyenge? :D

2012. júl. 7. 10:09
 4/7 anonim ***** válasza:
1200maH akku van benne
2012. júl. 7. 13:09
 5/7 anonim ***** válasza:
Minden okostelefo akkujara azt mondjak hogy gyenge, holott maga az akksi rendben van, csak az okostelefon fogyaszt tul sokat egy atlagos mobilhoz kepest. Jobban birja pl. mint a htc Sensation XE-m vagy One X-em birta.
2012. júl. 7. 13:32
 6/7 A kérdező kommentje:

egyik haverom mondta, hogy a Bravia Engine nagyon húzni fogja az akkut lefelé.

ezt hogy fogom tudni megoldani hogy kibírjon többet töltés nélkül

braviat valahogy ki lehet kapcsolni?

vagy ha lejjebb húzom a fényerőt, akkor tovább bírja?

2012. júl. 8. 00:37
 7/7 anonim ***** válasza:
A bravia engine nem meriti jobban, de ki lehet kapcsolni a kijelzo beallitasainal. Ez csak egy tehvit. Ha meg csokkented a fenyerot, az termeszetesen noveli az akksi elettartamat. Amugy meg amint mar irtam, egy napot boven kibir. Ejszaka amikor meg alszol, felrakod toltore es kesz.
2012. júl. 8. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!