Mathew555 kérdése:
Xperia Ray vagy Xperia Mini? Ár/minőség arányban melyik tud többet?
Figyelt kérdés
2012. júl. 5. 23:09
11/15 anonim válasza:
20k különbég ellenére is megéri, én azt mondom. Nekem is ray-em van. Nincs vele egyáltalán semmi gond, és nekem nem is akad. Hibátlan telefon.
Egyetlen negatívum hogy gyorsabban lemerül.. de ez sony tulajdonság. Meg az is nagyban közrejátszik, hogy nekem egésznap wifire van kapcsolódva(:
Csak ajánlani tudom, az speria minivel szemben főleg!
12/15 anonim válasza:
" Egyetlen negatívum hogy gyorsabban lemerül.. de ez
sony tulajdonság. "
Ez minden okostelónál így van, nemcsak a sony-nál...
13/15 anonim válasza:
De a Sonyk tényleg jellemzően gyorsabban merülnek. Xperia S például legendásan hamar fogyasztja az aksit. Szerencsére ez az egyetlen komoly hátrányuk.
14/15 anonim válasza:
Hát nekem volt néhány androidos telefonom, de nem vettem észre, hogy ha tényleg használva van, bármelyik is gyorsabban merült volna a másiknál. Akár samsung, akár motorola, akár lg, akár zte stb.
15/15 anonim válasza:
Minden telefon gyorsan merül! Az okostelók mind-mind alig bírnak 1 napot. Ez igaz Samsungra, LG-re, mindenre. Mindemelett a Sony Xperia sorozat tagjai remek energiatakarékossági beállítással rendelkeznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!