Tudnátok mondani olyan offline gps amibe nem csak mutatja de MAGYARUL mondja is az útvonalat?
Figyelt kérdés
ha egyáltalán van ilyen
plusz kérdésem van olyan ilyen 3d-s a térkép? pl.: látom az épületeket
telefonom se xperia mini pro (4.0.4.)
köszi
2012. júl. 5. 20:51
1/5 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=rZAqLuYm1dU&feature=plcp
Itt az én iGO videóm nyugodtan megnézheted ott vannak a leírásba a linkek is.
2/5 A kérdező kommentje:
ez 1.80GB de nekem csak 2gb-s a kártyám ha ráteszem le kell tötrölnöm mindent=nem éri meg mőás megoldás?
2012. júl. 7. 16:44
3/5 anonim válasza:
Aztán minek neked teljes Európa térkép??? Nem muszály mindet rámásolni. Csak azt amire neked szükséged van.
4/5 A kérdező kommentje:
SZIA köszi most már ráfért de van 2 bajom is
1) nem akar gps-t találni
2) láttam a vidóba hogy van paraszt hang is olyat hogy lehet letölteni hozzá?
2012. júl. 8. 18:37
5/5 anonim válasza:
1. Remélem azért nem épületben próbálkozol. Vidd ki a szabadba ahol tisztán látszik az égbolt.Lehet 1-2 perc de lehet hogy akár 10-15-20 percbe is beletelhet mire jelet talál.Ha már egyszer talált akkor utána már gyorsabb lesz.
2.Feltöltök neked egy komplett csomagot egy letöltő oldalra,a linket elküldöm pm-ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!