Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Play Store (Régebben android...

Play Store (Régebben android market) ról nem bírok letölteni ez miért van? (Bővebben lent! )

Figyelt kérdés
Na szóval eddig semmi baja nem volt a telómnak, de ma egyszer csak elindítottam 3 alkalmazást egyszerre hogy töltse le, elmentem aztán jövök vissza és még mindig nem telepítette. Eddig pár másodperc alatt telepítette most pedig nem. Ha resetelem akkor egy alkalmazást le bírok tölteni aztán megint kampó. Mi lehet a baj? Hardveres hiba? Még garanciás és ezt meg tudják csinálni?

2012. júl. 4. 15:05
 1/5 A kérdező kommentje:
Kimaradt: Telefon típus Samsung Galaxy S Plus , T-Mobile -s , és 3 hetes
2012. júl. 4. 15:07
 2/5 anonim ***** válasza:
ugyan ez a gondom nekem is. és pont samsung galaxy s plus-om van.. én nem találtam rá megoldást nekem az hogy tölt a zöld csík de nem történik fél óra múlva se semmi.
2012. júl. 9. 09:42
 3/5 anonim válasza:
Nekem is Galaxy S+om van és ugyan ez a hibám. De szerintem nem a letöltéssel van a gond, mert ha közben nézed az állapotsort, akkor látod, hogy letölti, csak utána nem kezdi el telepíteni. Egyébként itt: http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte.. a kérdezőnek sikerült megoldást találnia.
2012. júl. 10. 16:53
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
én voltam az leírom ide is: (nekem így jó lett) beállítások -> alkalmazások -> alkalmazások kezelése -> (kikeresed) google play áruháu -> frissítések eltávolítása katt rá. ennyi. most régi lesz a market de azzal ne foglalkozz mert nekem 4 perc múlva vissza állt a erre ami van és jó lett. remélem neked is sikerül. ha nem értesz valamit írj.
2012. júl. 11. 08:27
 5/5 A kérdező kommentje:
Kösz jó lett.
2012. júl. 20. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!