Huawei Y200 - képernyőzár feloldási lehetőségek?
Nemrég vettem egy ilyen típusú telefont, nagyon meg vagyok elégedve. Viszont lenne vele kapcsolatban egy kérdésem, amire sehol nem találtam választ.
A képernyőzár ki/bekapcsolása a power gombbal történik, viszont nem szeretném, ha a sok nyomkodást megszenvedné a bekapcsoló gomb.
A képernyő érintésre történő lezárására találtam alkalmazást, a kérdésem arra irányulna, hogy a képernyőzár feloldására van-e valamilyen más lehetőség (pl. érintéssel/alkalmazással)?
Válaszokat előre is köszönöm!
A képernyő lezáró gomb pont azért van, nehogy egy véletlen érintésre (pl. a zsebedben) bekapcsoljon a telefon.
Nagyon ritka hiba a kikapcsoló gomb meghibásodása, ettöl ne félj.
1: Köszönöm a választ! Sejtettem, hogy nem igazán van más lehetőség, de inkább rá akartam kérdezni, jobb a biztonság. :)
2: Küldök egy privát üzit a mobillal kapcsolatban.
Létezik egy megoldás (bár elég bugyuta és költséges.)
Mindig magaddal viszel egy butatelefont és arról megcsörgeted a Y200-at. Én mondtam, hogy bugyuta és költséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!