Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen okostelefont ajánlanáto...

Milyen okostelefont ajánlanátok 100 ezerig?

Figyelt kérdés

110 ezer a plafon. Elromlott a régi kütyüm, aminek anno még szép értéke volt. Nem cserélik, visszaadják az árát. Ő egy Desire volt. Kicsit csalódtam a gyártóban, de imádtam ezt a készüléket. Szerintetek érdemes még ilyet venni? Ha nem, akkor a kikötések:

- Lehetőleg Androidos, de mindenképpen CSAK FEHÉR készülék

- Legalább 3.7 hüvelykes kijelző, de legfeljebb 4 hüvelykes vagy ettől kisebb legyen.

- A többi a szokásos: 1 GHz-es proci, egy jó 5 MP-es autofókuszos kamera vakuval nekem megteszi, a játékok nem érdekelnek.

Köszönöm!

2012. júl. 4. 13:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
nem feltétlenül meríti az akkut a 2/4 mag mivel mindig annyi megy amennyire szükség van
2012. júl. 4. 17:00
 12/13 anonim ***** válasza:

[link]

ez ? 90k? túl van árazva nem éri meg

2012. júl. 4. 17:01
 13/13 A kérdező kommentje:

Jah, őt néztem még, kicsit drágának tűnt nekem is, de egész pofás darab, meghát mobilarenán se nagyon kötöttek bele a kütyübe.

11. válaszoló: ehhez nem értek túlzottan, de logikusan hangzik, amit írsz.

2012. júl. 4. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!