Van egy sony ericsson xperia mini pro mobiltelefonom és a töltő kábel nem valami jó. Mi baja lehet? (többi lent)
Na szoval van egy sony ericsson green heart töltő kábelem és oda adtam az egyik haveromnak akinek samsung galaxy mini-je van elégé rándgataa micro usb-t ami a mobilba megy bele azota amikor a mobilomba bedugom nagyon mozog pedig régebben ha bedugtam minden rendbe volt vele stabilan kapcsolodott a mobilba.Az a bajom vele hogy amikor a géphez akarom csatlekoztatni akkor nem érzékeli a gépet.de amikor az usb bedugom a töltő fejbe és ugy töltőm akkor minden rendbe van vele.tölt rendesen.Jah és ezt még hozzá kell tennem hogy amikor a gépehez csatlakoztatomakkor nemhogy nem érzékeli a gépet hanem nem is tölt (nem villan fel a töltősi kis jelzöfény.)
Mi lehet a baja a töltő kábelnek?
Tett -e valami bajt a mobillal amikor igy töltőtem,probáltam csatlakozni a géphez?
Mit tegyek vegyek új kábelt vagy mi ?
kérlek válaszoljatok rá elöre is kösz :DD
(tudom hogy hosszu de plz válaszoljatok nagyon fontos)
Szia!
Nekem is ugyanez a problémám. Hogy oldottad meg? Vettél új USB kábelt és jó volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!