Szerintetek melyik mobilgyártó a legmegbízhatóbb szoftverfrissítés szempontjából?
2012. júl. 4. 10:09
2/5 anonim válasza:
valóban htc, aztán az apple, mert az nem egy 30-40 db-os modellflottát frissít. amúgy ez a cikk is szerintem hülyeség. kb annyit jelent, mint egy régebbi android-os telón 2.3asnál jobb frissítés nem jön, mégis ráraknak főzött ics-t. wp-nél bonyolultabb, de azért már ott is megoldható romcsere, különféle finomságokkal, és valószínű, hogy az alkalmazás fejlesztések, frissítések nem állnak meg. márpedig a külső alkalmazások nem a microsoft felelőssége, hanem az aktuális alkalmazások(például vegyük a facebook alkalmazást) fejlesztőin múlik. másrészt szerintem ez a 7.8-as végső frissítés mit nem fog tudni? kezelni fogja a többmagos processzorokat, tehát erre jöhetnek ki újabb, izmosabb hardverű telók(ami egyébként nem is indokolt). Erre a rendszerre lehet azt mondani, hogy közel tökéletes. Ha megkapná a w8-at, akkor is miben lenne másabb? bluetooth fájlküldés ugyanúgy nem lenne megoldva, kinézet nem lesz gyökereiben másabb úgysem, tehát konkrétan én indokolatlannak tartom a frissítést alapból is, egyszerűen a wp7es alkalmazásoknak, játékoknak kellene szaporodnia.
3/5 anonim válasza:
hozzátenném, hogy meego-val is ugyanez a helyzet, erre azt is bejelentették, hogy jön az 1.3as frissítés, azt is foltozgatják, de egyszerűen mivel csak 1 modell van ilyen rendszerrel, egy hardverrel, így a kisebb-nagyobb bugokat könnyebb befoltozni, és amúgy meg egy jól kidolgozott kezelőfelülete van, aránylag az is stabil.
4/5 anonim válasza:
A meego amúgy jó op. rendszer lenne, ha fejlesztgetnék. Inkább ezt fejlesszék, mint a Symbian t. :O
Yupiter
5/5 A kérdező kommentje:
A cikk szerintem is túlzó. Pl. a SE X10 mini / mini pro-ra sem jön frissítés, leragadt a 2.1-nél. 2.3-at hülyeség is lenne rájuk rakni, mivel több hely kell neki, és kénytelen lennél az appokat SD-re rakni.
Amúgy M$ termékektől én óvakodok mióta 32 EUR-val lehúztak az "ingyenesnek" mondott Vista->W7 upgradenél. (Közvetlen mielőtt kijött a W7 ingyenes frissítést ígértek a Vista-t futtató új laptopokra)
2012. júl. 4. 17:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!