Mondanátok jó zenelejátszóprogramot androidra? Mi a legjobb?
Figyelt kérdés
2012. júl. 2. 23:07
2/9 A kérdező kommentje:
a gyári az nagyon sz@r
2012. júl. 2. 23:27
4/9 anonim válasza:
Én a PowerAMP-ot használom. Más is dicséri, hogy milyen jó.
5/9 A kérdező kommentje:
Letöltöttem a winampot is de ugyanaz van mint az alapnál... van vagy 1000 hangfájl amit nem játszik le a telefon és azt se tudom mik azok meg hol vannak a telefonban...nem tudna valaki segíteni hogy mit kell csinálni? Mer egyesével nem szeretném törölgetni. Hogyan lehet megtalálni a forrást?
2012. júl. 2. 23:37
6/9 anonim válasza:
Power AMP vagy Palyer Pro. Mindegyik szép, jó widgetjei vannak és elég változatos módokon tud zenét lejátszani.
Megérik a pénzüket(2-3száz ft) de ha jól tudom kipróbálhatod ingyen is.
7/9 Beviz Elek válasza:
Poweramp az ász, de csak a fizetős verzió!
8/9 anonim válasza:
player pro-nak az ingyenese is jó
9/9 anonim válasza:
PowerAmp, PlayerPro. PowerAmp eléggé ram éhes, szoval azt kerülöm..:D:) de ha kell mind2 progi APK-it eltudom dobni mailben:)
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!