Ezt hogy tudom beállítani a telefonomon?
Figyelt kérdés
Nokia N97 telefonom van és olyan gondom van vele, hogy ugye 30 gb-os a belső memóriája de mégis 2 darabban mutatja ha rá van dugva a gépre egy 10 Mb-sat és a 29Gb-sat. A 10 Mb-son vannak az alap programok a telefonon mint pl az üzenetek facebook stb és ha Bluetooth-n fogadok valami akkor a erre a 10mb-sra akarja fogadni de azon nincs hely csak 3 Mb, hogy lehet megoldani hogy a nagyobb tárhelyre fogadja? akráhogy próbáltam nem tudtam beállítani, hozzátenném hogy a telefont Angliában vettem tehát angol nyelvű de azon kívűl mindenben egyezik az itthonival.2012. júl. 2. 18:51
1/2 csez válasza:
A bluetooth mindig oda ment, azt nem tudod beállítani :-(
2/2 A kérdező kommentje:
de ne már :S akkor semmi értelme a hatalmas tárhelynek :S ha csak gépről tudok feltenni rá cuccot :S meg oé a fénykép meg a kamera az a nagyba megy de akkoris, egy zenét se tudok fogadni :S
2012. júl. 2. 23:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!