Blind kérdése:
Mi lesz, ha beesik a vízbe?
Figyelt kérdés
Beleejtettem az okostelefonom a vízbe, kb. 20 másodperc után észrevettem, kivettem, szétszedtem, törölközőbe tekertem, de azt írja, a rendszer összeomlott, és nagyon halvány a kép is...ez javítható ujra ROOT-olással, vagy telefon nélkül maradok?2012. júl. 2. 00:45
1/8 anonim válasza:
"és nagyon halvány a kép is"
Persze, mert befolyt a víz az LCD mögé. Kapcsold ki és várj reggelig. Ha akkor sem jó vidd be egy szervizbe és kitisztítják
2/8 anonim válasza:
Előfordulhat, hogy a vezetékek közé került víz átvezetése miatt olyan helyekre került nagyobb feszültség, ahol ez végleges károsodást okozott. Ha mázlid van, szárítás (akár több hetes szárítás) után megjavulhat. Ahhoz nem értek, hogy a szerviz mit tud vele tenni, egy próbát biztos megér.
3/8 anonim válasza:
Ja, a rootoláshoz kb. semmi köze az egésznek.
4/8 anonim válasza:
A legnagyobb baj az, hogy újra bekapcsoltad. Ilyenkor a legtöbbször az akku lesz zárlatos. Szedd szét a telót amennyire tudod, vedd ki az akkut, szárítsd ki (de ne hajszárítóval) jó meleg van mostanság. Jó pár óra múlva, (de lehet, hogy csak napok múlva lesz eredménye) szereld össze.
5/8 anonim válasza:
szervízben berakják ultrahangos mosóba. nem biztos, hogy megjavul tőle. Kb 2-3k-ba kerül. Esetleg alkohollal át tudják törölgetni és megnézik multiméterrel, hogy van-e zárlat a panelen
6/8 anonim válasza:
Új kijelző+lehet,h aksi meg hangszórók én 12óráig áztattam a telóm mondjuk én szét is törtem mérgemben meg mert másnapos voltam :D /nexus one/
7/8 A kérdező kommentje:
2 nap után bekapcsoltam, hang van, viszont érzékelhetően lassabb, és a kijelző is vibrál, és még mindíg nem bocsát ki elég fényt.
UI.: Kösz a válaszokat
2012. júl. 2. 22:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!