Nokia 700 vagy sony ericsson xperia ray?
#1: A Symbian nem FOSS, mivel nem szabad szoftver.
Bővebben: [link] :)
---
Kérdéshez: A Ray jobb hardveresen, ezért ha kb. egy árban vannak akkor mindenképpen azt érdemes választani.
nekem Ray-em van! és nagyon jó! imádom! :D
szép videok és képekeket készít autofokuszos kamera!
játékot eddig bármit raktam rá laggmentesen futtatott!
HD videokat,filmeket (1280x720) is lazán lejátsza ami xvid vagy dvix kodulású!
már kijött rá a legujabb android ice cream sandwich is!
aksija első napokban elég gyengén birta! de ha naponta egyszer ki-be kapcsolod akkor sokkal tovább fogja birni egy idő után! most már lazán bír 1 napot sok használattal! néha 2-öt is!
kijelzője ugyancsak gyönyörü a viszonylag "kis" mérete ellenére ami 3,3 coll! de még az én nagy tepsi kezem is elfér rajta! bár nem is akartam egy sgs 2 méretű telefont mert nállam az már nem telefon méret és egy "telefon" nem ér annyit!
szóval szerintem Ray! :D
Szerintem is ray.
Az android az jobb, hardveresen erősebb, a kamerája is jobb, nem szaggat, fut rajta minden.
En azt mondom, hogy Nokia. Anyaghasználat, szoftver, csillagos ötös.
Nekem csak annyi a bajom vele, hogy kicsi a kijelzője.
El kell hogy áruljam, nem attól jó egy telefon, hogy magas a processzor órajele. Attól jó, hogy hogy van optimalizálva. Nos, a belle szoftverrel HATALMASAT ugrott a Nokia, és teljesen alaptalan a Symbian fujjogása. Menj be egy boltba, taperolj le egy N8-ast, és egy androidost. Érezni nem fogod a különbséget! Sőt mi több, jóval később merül le a teló!;)
Melkékesen:
Nekem X7-es van, masszív használat mellett töltöm kétnaponta, nem fagy, nem akad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!