Sony Ericsson Live With Walkman miért nem olvassa be a régi memória kártyára?
Az elsőnek üzenem vegyen samsungot vagy LG-t az való neki,aztán akkor megtudja milyen a megbízhatatlan gyártó legkésőbb másfél év után.
Egyébként nekem is ilyen telóm van pöpecül megy minden gyors és kényelmes ezidáig 100%-osan megbízható.
Kibírt 20 percez a kocsiban úgy hogy sütötte a nap az ablakon keresztül és minden be volt zárva,kint meg 32 fok volt.
De a témára visszatérve ,kedves kérdező fogalmazd meg újból a kérdésedet,mert szerintem nincs olyan magyar ember aki ebben a formában megérti.
Próbáld beletenni valami másba is azt a kártyát hátha meghalt vagy sérült.
Esetleg ha régen formáztad és nem a telefonnal formatáltad,az is okozhat ilyen gondot,pl leformáztam egy fényképezőgéppel és nem ismerte fel a kártyát a régi mobilom,ugyanez ha számítógéppel formatálod akkor sem mindíg kompatibilis,főleg ha ntfs-re formázod ,de gyakran a fat sem kompatibilis mobil eszközökkel,pedig minden mobil eszköz FAT-ra formáz.
Így kapásból ez jutott eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!