Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hova vigyem a telót?

Hova vigyem a telót?

Figyelt kérdés

Vizet kapott sajnos az új Nokiám és nem működik.Havernak is ilyen van kicseréltük az aksit, de sajnos így se megy.

Vissza vigyem a t-mobil.hoz vagy máshova vigyem?

2009. júl. 9. 01:08
 1/4 anonim ***** válasza:
82%

Ők se fognak tudni sokkal többet tenni, mint te.

Még mielőtt akksit cserélsz, gondolkodhatnál.

Szét kellett volna szedni és hagyni száradni pár napig.. ha ezek után még valaki feltámassza, azt csodálni fogom (:

2009. júl. 9. 01:24
 2/4 anonim válasza:
100%
Hát sajnos már lehet, hogy nem lesz jó, mert mikor vizet kap azonnal ki kell venni az akksit és kiszárítani, mert különben zárlatos lesz. De azért érdemes szervizbe vinni, hátha még nincs nagy baj. De addig próbáld meg kiszárítani.
2009. júl. 9. 08:23
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a Motorola V3-am esett már bele felmosóvödörbe, tehát nem vizet kapott, hanem konkrétan vízbe esett. Kikapcsoltam, szétszedtem, kivettem a simet és napokig nem bántottam. Ez kb. másfél éve volt, azóta is tökéletes. Szedd szét, hagyd száradni, hátha pár nap múlva bekapcsol...
2009. júl. 9. 08:25
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a zárlatosság miatt nem szabad kapcsolgatni, ha víz éri!
2009. júl. 9. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!