Sony Ericsson k800i telefonomnak mi lehet a baja?
Figyelt kérdés
Már tényleg nincs, kihez forduljak, erre az oldalra gondoltam!:( A telefonom egyik napról a másikra azt kezdte el csinálni, hogy beszélek rajta és tökmindegy, meddig töltöm, kikapcsol (mutatja, hogy lefogyasztotta az akksit). Elvittem szerelőhöz, ő meg szervizbe, ott azt mondták tökéletes az akksi, a telefon sem zárlatos. De akkor miért csinálja ezt?? :( Jah és még valami! Ha visszakapcsolom, akkor azt mutatja megint, hogy fullra van töltve. Persze megint kikapcsol, ha beszélünk pár percet... A segítséget köszönöm előre is...2012. jún. 30. 19:59
1/3 anonim válasza:
Nem zárlatos, valamelyik IC haldoklik rajta. Nem éri meg javítani, meg nehéz is, szerezz hozzá egy új alaplapot vagy kukázd. Leszolgálta már az idejét, alsó hangon is 5éves telefon már.
2/3 A kérdező kommentje:
Jól van, nagyon köszönöm a segítséged. :( Akkor újítani kell ezek szerint.
2012. jún. 30. 20:12
3/3 anonim válasza:
Nekem is k800i-m van. Az IC reális dolog lehet, próbálj rajta software-t cserélni. Bár nem 100% , hogy ez a gond. A töltő rendesen tölt? Mérted, hogy mekkora feszültséget ad? Enyém megvan 4éve vadonatújan vettem, eddig semmi baja, szerintem simán veri az ilyen kínai símogatós ,,okostelefonokat``.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!