ELMÉLETILEG holnaptól lejár a T-mobile Facebook zero szerződés. Ki várja?
600 ft-ért havonta van gyakorlatilag korlátlan netcsomag a t-nél. Gonet s.
Használjátok azzal.
Ne aggódj,már meg van toldva .
Facebook Zero a Facebook mobilos oldalának egyszerűsített, gyorsan elérhető, szöveges változata.
A Facebook Zero oldalt belföldön a T-Mobile hálózatán akciónk ideje alatt adatforgalmi díj felszámítása nélkül böngészheti. Az akció visszavonásig, de legkésőbb 2013. március 31-ig érvényes.
A fényképek és egyéb külső linkek külön kattintás és figyelmeztetés után érhetők el, amelyek után az aktuális díjcsomagodnak megfelelően adatforgalmi díj fizetendő.
Ja, androidos telón meg mindenki azzal szív, hogy miért megy le az egyenlege a netstart mellett.
Ismerek itt a gyakorin is olyat aki már 10000 ft-ot költött az ingyenes faxbookra, amikor 600-ért havonta a facebook appot is használhatná....
azért néha jól jön. De én nem szoktam órán Facebookozni. És nem fog összeomlani az világ, ha megszűnik, vagy fizetős lesz.
Akik meg állandóan: még 3 óra, jajj de uncsyyyy, meg de hülye ez a tanár, meg like ha kicsit is kedvelsz, meg mindenhova idézeteket kiírni....amiktől agyvérzést kapok..azok szeptembertől sírni fognak??? hogy nem telik 600 forintba egy korlátlan csomag...persze a cigire meg pijára telik, de netre nem. Vagy rám tapadnak, hogy adjak wifit...na meg a fóf@szt adok! Én nem azért fizetek, hogy mások az én netemet zabálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!