Falcon1996 kérdése:
Sony Ericsson Xperia Minin vagy Mini Pro?
Figyelt kérdés
Már sok kérdésben megfogalmazták, hogy miért jók és miért rosszak ezek a telefonok. Most arra lennék kíváncsi melyiket javasoljátok. Elsősorban azért kérdezem mert az árban és némileg a hardveres felszerelésben is vannak különbségek. Na meg ott van a QWERTY. Ez a sok tologatástól nem kopik ki, nem romlik el. Valószínüleg miatta sokkal nagyobb az esélye, hogyha leejtem, akkor eltörik, vagy nem?
Véleményetek szívesen várom.
2012. jún. 29. 10:17
1/7 gamer001 válasza:
szerintem a mini pro sokkal jobb mivel van qwerty billentyűzete ezen kívül nincsen sok különbség de itt 1 magyar tesztvideó http://www.youtube.com/watch?v=RhxA7jxM-4o
2/7 anonim válasza:
Hát a különbség az hogy a pro nak van billentyűzete és elől lapi kamerája.
nekem Xperia minim van és nagyon szeretem :)
3/7 anonim válasza:
nekem mini pro van, már a QWERTY bill miatt is megérné....de mivel nem ismerlek/ismerünk, ezért ez a kérdés megválaszolhatatlan, neked kell eldöntened...... ja és a mini pro nem törik könnyebben, mivel (gondolom én) a mérnökök gondoltak erre a problémára is. De mondom hogy döntsd el te. Én csak ajánlani tudom a mini pro t, de mint már az előbb mondtam döntsd el te. Már várom a választásodat.......
4/7 anonim válasza:
Ez attól függ, hogy milyen gyakran szoktál közösségi oldalakon fenlenni, chatelni stb...
5/7 A kérdező kommentje:
Facebbok-ot nem használok, néha csak a Twittert, chatelni nem nagyon szoktam, de a QWERTY ezért lenne jó, mert szöveget írni annál inkább. Én gondoltam játékokra, programokhoz használni. Azt szeretném kérdezni, hogy akinek Mini Pro-ja van, az nem tapasztalta, hogy a sok csusztatástól elkopott a QWERTY, vagy hasonló.
2012. jún. 30. 12:42
6/7 anonim válasza:
a válasz : a mini pro qwerty billje NEM kopik ki!
7/7 A kérdező kommentje:
Azt szeretném kérdezni, akinek Mini-je vagy Mini Pro-ja van, már frissítette 4.0-ás androidra, ha igen mi a tapasztalatatok?
2012. júl. 1. 14:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!