GOCLEVER GPS-em elromlott, szoftver hibás. Én úgy gondolom windows hibás. Hol tudom javíttatni vagy én házilag megtudom csinálni?
GOCLEVER GPS SYSTEM NAVIGATOR 4330A
erről van szó
Bevittem egy számtech boltba de nem vállalták el. Azt mondta a srác egyszer már probált egy ilyet csinálni az is ilyen windows "cserés" lett volna és nem tudott vele mitt kezdeni. Azt mondta egyedi windows kell ezekre.
Nagy vonalakban le írom mit csinál a gép:
-bekapcsolom-bejön a gép logója-és utána nem tölti tovább ahogy régen-bejön helyette a windows- ott feljön valami kis GPS ERROR ablak- utána a windows az üzemel tudok benne lépkedni meg ilyesmi- csak annak be sem kéne jönnie
hát kb. ennyi
ha valaki jobban értene hozzá írjon valamit
esetleg egy jó szervizet
Nyíregyházáról vagyok
itt a környéken Debrecen esetleg
köszi
Szia!
Nekem is ilyen GPS-em van, és az én GPS-emben is előkerült a Windows CE 5.0 egy menet közbeni memóriakártya csere alkalmával.
Az én megoldásom erre a problémára az volt, hogy a gyári kártyájáról letöröltem mindent, és egyszerüen ráraktam egy Igo 8-at, és a windowsban a saját gépben SDMMC néven megtalálod a memóriakártyát, és csak el kell indítanod az alkalmazást.
Az első indításkor kicsit sokáig tölt, kb. 10 percig, mert akkor még telepíti v nem tudom mit csinál, de aztán ugyan úgy hamar indulni fog.
A még gyorsabb indítás érdekében a start menü -> Run (Futtatás) gombjára kattintva kitallózhatod az indító filet és legközelebb már nem kell keresgetned, csak a start menü Run parancsára kell rákattintanod és leokéznod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!