Írnátok nekem egy rövidke listát a (Magyarországon is kapható) qwerty billentyűs, androidos telefonokról?
Figyelt kérdés
Ha googlebe beírom hogy "android qwerty telefon" akkor vagy nagyon drága, vagy Magyarországon nem forgalmazott telefonokat kapok. Ezért kellene a segítségetek!
30-40ezer forintot szánnak rá szüleim, maximun 50ezer forint lehet a telefon. Úgy gondolom ebben az árkategóriában is lesz pár tetszetős példány :)
Köszönök minden választ, trollokat lepontozom, normális válaszolóknak köszönöm + zöld kéz!
2012. jún. 28. 00:28
11/21 anonim válasza:
A HTC chacha az Xperia Mini Pro-hoz képest sz*r.
12/21 anonim válasza:
Mini Pro vagy Galaxy 551. Mind a kettő qwerty-s, a samu 25 körül fut, a Minit én pannonnál vettem 10ért előfizuval.
13/21 anonim válasza:
A Samsung 551-t meg ne vedd! Elavult!!!
14/21 A kérdező kommentje:
LG C660 Optimus Pro esetleg?
Egyébként úgy tűnik örülhetek ha összesen lesz 30ezer :'(
Használtat viszont semmiképp nem veszek!!! Nem bízom bennük, sok rossz tapasztalatom van a használt cuccokkal...
2012. jún. 28. 22:59
15/21 anonim válasza:
Elavult ARMv6-os processzor, gyenge GPU, kevés ram szóval azt sem ajánlom.
16/21 anonim válasza:
Xperia Mini Pro most a legjobb választás. Van rá 4.0 frissítés, ARMv7-es processzor, efogadható graf gyorsító. Semelyik másik qwerty-s mobil nem éri meg jelen pillanatban.
17/21 A kérdező kommentje:
A gond hogy elkényeztetett hugom szobát akar, így most nagyon örülnék annak az LG-nek is :/
2012. jún. 29. 19:38
18/21 hurikan23 válasza:
Hát xard le az elkényztetett hugodat és baxx oda az asztalra, vagy várj és spórolj még 10000 ft-ot...
19/21 A kérdező kommentje:
Hát forint az nem nagyon ment, de beszerváltam 35 eurót :D
2012. jún. 30. 19:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!