Honnan tudnám ingyenesen leszedni az alábbi androidos játékokat HVGA felbontású telefonomra?
Figyelt kérdés
SonyEricsson Live With Walkman (WT19i)
a következő játékokat keresem:
-FIFA 12
-Need for Speed Hot Pursuit
-Max Payne
-NOVA 3
(néztem videókat, elvileg megy mind rajta)
Mielőtt még ilyen válaszok érkeznének, ismerem a google-t de nem találtam normális oldalt, a legtöbb link vmi használhatatlan orosz oldalra mutat...
FIFA 12 (v1.3.87) már sikerült leszedni egy torrentoldalról, de amikor elkezdené a letöltést az EA-honlapjáról, vmi szerverhibát ír.
Lényeg hogy ha vki tud működő linket a játékok bármelyikéhez, kérem segítsen rajtam!:D köszi!
2012. jún. 27. 20:48
1/1 anonim válasza:
testvérem :D
csak megsúgom .....torrent oldalakra nézzél fel ,,ismerőseim onnan szedik rakás számra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!