Szerintetek lehet szoftver hiba? (iphone 3gs)
Találtam egy hirdetést, 3gsról,
"Nem tudom mi a hibája hozzám már így került!!!
nincs térerő
nincs wifi"
Olvastam sok helyen ,hogy nincs wifi mert ilyen meg olyan jailbrake van rajta, lehetséges h ezen is azért nincs wifi és térerő sem mert a szoftverrel van baj?
Vagy ez sokkal inkább nagyobb probléma és kár vele foglalkozni, 15ért van hirdetve egyébként.
Ha szoftverhiba, akkor egyszerű a megoldás. Letöltitek a legfrissebb iTunes -s és iOS -t.
iTunes: [link]
iOS: [link]
iTunes feltelepít, majd első indítás után összekötitek az adat/töltő kábellel az iPhone -t. iTunes felismeri, a bal oldali menüből kiválasztjátok. Ha meg van, akkor nyomva tarjátok a Shift gombot majd rákattintotok a Restore gomb -ra. Itt megkeresitek és megnyitjátok a letöltött iPhone2,1_5.1.1_9B206_Restore.ipsw file -t.
Most végig fog futni a szoftver újratelepítése teljesen nulláról.
Nagyon fontos, hogy végig legyen benne olyan SIM kártya, amely szolgáltatónál vásárolta az eredeti tulaj (T-Mobile vagy Vodafone). Ha gyárilag kártyafüggetlen, akkor ezzel nem kell foglalkozni.
Tehát mikor lefutott a telepítés, akkor elméletileg az iTunes magától aktiválni fogja a telefont (már iOS 5.x esetén ez sem szükséges), tehát egyből fogjátok tudni használni, már ha tényleg szoftveres baja volt.
Ha nem, akkor szopás és valami hardver hibája lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!