SD kártya nélkül nem lehetséges semmit sem letölteni?
jé most olvasom, hogy az sd kari meg a memória ugyanaz -.-
bocsi totál analfabéta vagyok ezekhez...
Veszel egyet, beledugod és működni fog.
A mai telefonokba MicroSD kártya kell.
A kapacitása az olcsóbb telóknál max 2 giga, a normálisabbak 32 gigáig kezelik, de lehet hogy ez is tudja ha SDHC támogatása van.
SD-SDHC: ugyanaz.A HC csak a high capacity-re utal, ezt 4 GB-tól felfelé használják.
Képes-e rá?Az okos telók legalább 90%-a 32-ig kezeli a kártyát, egyik-másik csak 16-ig, de az is SDHC.
Akármilyen microSD/SDHC-t vehetsz/tehetsz bele 16-ig tuti, 32-ig nem tudom, amíg nem mondod meg, milyen telefonról van szó.Márka mindegy, arra kell figyelni, hogy minimum Class 4, vagy 6-os legyen.Ennyi.
Vodafone 845. Kedves utolsó, ugye tudod, hogy csak a felét értettem, amit leírtál??:D
Mindegy, a lényeget megjegyeztem, hogy hanyast kell venni. Köszi
Szóval a lényeg: microSD/microSDHC : egy és ugyanaz.
2GB-ig microSD-ről beszélünk. 4GB-tól 32 GB-ig microSDHC.
A 845-ös a 32GB-osat valószínűleg nem fogja támogatni, szerintem csak 16-ig, de egy 8GB-os is bőven elég.
Azért nem enged usb-ről tölteni gépre, mert ott nem a teló belső memóriájára akar tölteni, hanem az SD kártyára.Továbbá, ha telóról töltesz le valamit a netről, azt is az SD-re akarja lementeni.
Érdemes venni egy SD-t bele, 8 gB-osat lehet már venni 4000 FT-ért is.De lehet van olcsóbban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!