Mennyivel megy le iPhone 4s ára, ha megérkezik Iphone 5?
Figyelt kérdés
Körübelül mennyivel fog le menni az iPhone 4s ára? Vagy megéri majd az 5? Az a plussz pénz?2012. jún. 25. 22:45
1/11 anonim válasza:
Majd ha konkrétumok fognak megjelenni az iphone5-ről nem csak pletykák akkor szépen ki fog derülni, hogy mennyire éri meg.
2/11 anonim válasza:
Nem olyan sokkal mint te azt gondolod! Az iphone 5 több lesz mint most az iphone 4s de amúgy csökkenni a konkurencia miatt fog.
3/11 A kérdező kommentje:
Értem. Szóval ha megjelenik az 5, nem attól fog lejjebb menni az ára, hanem pl. most az Sgs3-tól?
2012. jún. 25. 22:57
4/11 anonim válasza:
Figyelj, ez az egész csak marketingen alapul. Természetes ha kiadnak egy új fejlesztést drágább lesz mint az elődje, de ez azért, mert komolyabb dolgokat is tud mint az elődje, de ha útközbe a samsung kitalál egy 1000x okosabb mobilt, ami mondjuk már vasal is (bocsi de jobban nem tudtam kitalálni) ugyanilyen áron, akkor kényszerből is lejebb megy az értéke az Iphone-nak.
ez most olyan mint 2 bolt egymás mellett, ha jobboldalon 100 ft a tej, te nem árulod 120-ért a rosszabb minőségű terméket....
5/11 fairi1 válasza:
ne álmodozz, nem fog nagyon lemenni.
Nézd a 4 és 4S közti különbséget, és azt hány hónap van a két készülék közt!
Iphone értéktartó a telefonok közt!
6/11 anonim válasza:
Ömm...csak megjegyzem: Nem iPhone 5, hanem iPhone 6 lesz a következő, mert a 4S az 5-nek felel meg!
7/11 A kérdező kommentje:
Igen tudom!
2012. júl. 3. 20:13
8/11 anonim válasza:
Általában az előző modell árára csökkentik, tehát annyi lesz mint most az iPhone 4.
9/11 anonim válasza:
Utolsó: biztosra veheted hogy nem annyi lesz!
10/11 anonim válasza:
iphone 5 lesz a neve mert volt 3 g és volt 3gs és utána jött a 4 , 4s és 5 ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!