Az Sony xperia U-n mennek a HD játékok?
Hát ezzel vitatkoznék egy picikét, Nokia N8-on is megy a HD-s játék, pedig annak 360*640 a kijelzője, vagyis nHD-s.
Az Asphalt 6 HD játék például tökéletesen fut rajta. Honnan tudom hogy HD-s? Hát onnan, hogy 380 mega, de játszottam már 500 megás HD játékkal is N8-on!
Szóval igen, mennek rajta, sőt, a benchmark eredményekben a játék résznél több pontot is kapott, mint a nagy testvére a P! Ez azért nem rossz!
Köszi nem kell rákeresnem, pontosan tisztában vagyok a fogalmakkal, s nem hinném, hogy a wikipedia lenne a megfelelő és megbízható forrás bármire is!
Műszaki eladóként és boltvezetőként azt hiszem kellő tudásom van a témában!
Minőségileg lehet HD, hogy a felbontása nem az! Vannak játékok, amik ugyanerre a méretre vannak megírva és hát pár megásak csupán. Grafikailag igencsak el vannak maradva! Most csak azért, mert a kijelző ekkora, és én ráteszek egy 720p mkv-t a telefonra és lejátszom 360x640 en az már nem is lesz HD????
HDMI kábellel összekötve a telót meg a tévét teljes képernyőben lehet játszani egy HD Ready Tv-n gyönyörű képpel.
Ne keverjük össze a telefonoknál lévő HD jelzést a televízióknál alkalmazott HD jelzéssel.
Olyan ez mint a Hz-ek a tévék esetében! Hagyományos tévén ezek az adatok mást jelentenek, mint a lapostévéknél!
De tényleg nem vitatkozom, ha ennyire nem értesz hozzá, akkor inkább hagyom!
Bár tényleg nem várok sokat attól, aki hiteles forrásként a wikipediát ajánlja!
Kapsz rá egy egyszerű választ!
HD: High Definition - nagy felbontású
Én úgy látom, ezen meghatározásban nincs benne a felbontás pontosított mérete!
A 360*640 az konkrétan natív HD, vagyis nHD, de végeredményben nagy felbontású, vagyis HD!
Ez konkrétan 360p.
Utána következnek:
480p 720*480
720p 1280*720
1080i 1920*1080 váltott soros, natív 1280*1080, illetve 1440*1080
1080p 1920*1080 progresszív
2160p 3840*2160
Mint láthatod, van egy pár HD felbontás, kedvedre válogathatsz!
Amúgy az Xperia U képernyő felbontása 480*854!!!!
Ez bőven megfelel a 480p HD méretének!!!!
Kapise?????
Multimédia
A kamera 5 megapixeles, autofókuszos, működését gyenge fényviszonyok között ledes villanó segíti. A legnagyobb elérhető felbontás állóképekné 2592 x 1944 pixel, míg videókat legfeljebb 720p-s HD-felbontásban rögzíthetünk (tesztvideó itt). A kamerát kezelő szoftver bőséges a beállítások terén, ám nem nyújt többet konkurenseinél, ráadásul itt a nagytestvérekkel ellentétben az Exmor R érzékelőről is le kell mondanunk. Extra szolgáltatás a 3D kamera, melynek segítségével a készülék mozgatásával tudunk háromdimenzós fotókat lőni. Lehet, hogy én vagyok a béna, de nekem egyet sem sikerült.
,,Mobilaréna teszt"
Tehát az xperia U igenis HD méghozzá 720p-s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!