Samsung galaxy s3 vagy iphone4s?
Figyelt kérdés
Nem tudok választani
Segítsetek lécci
12/L
2012. jún. 24. 16:18
11/16 A kérdező kommentje:
A helyzet hogy apuék akarják hpgy csúcskategóriából válasszak
2012. jún. 24. 17:09
12/16 anonim válasza:
Jaja, apuci jól neveli a lányát, hogy megveszi neki a legdrágább cuccokat amiket nem tud kihasználni de menőzhet vele a suliban... Apukádnak üzenem hogy az ember gyerekét nem így kell nevelni, neked meg azt hogy ha ennyire tojsz az emberi normákra akkor rendelj egy Vertu telefont.
13/16 fairi1 válasza:
Tényleg nem tudom eldönteni hogy hecceled az emberek a beírásaiddal vagy komoly ez a probléma!
ha igaz amit állítasz onnantól a válasz egyértelmű!
Apple iPhone 4S 64GB
Igazi státuszszimbólum és e-penis növelő, azonkívül még jó is. Fogtam már kezembe, nem rossz!
20k-s előfizuban 2 évre 40k
sima előfizuval külön díjcsomag nélkül 239 990 Ft
bárhogy nézzük mutatja hogy gazdagok a szüleid!
14/16 anonim válasza:
Apuci kicsi lánya jaj de elkényeztetett. Ha ilyen dús gazdagok vagytok akkor gyerünk vegyetek egy iPhone-t amit 1 hét múlva ellopnak vagy leejtesz vagy elhagyod. Legalább kitünő tanuló vagy?
15/16 A kérdező kommentje:
Igen kitűnő vagyok
2012. jún. 24. 17:43
16/16 anonim válasza:
Általánosban nem művészet kitűnőnek lenni. De az hogy 12 évesen eggyi felelősségtudatod van, az már művészet. Majd egyetemen legyél kitűnő, akkor az ösztöndíjból tudsz venni komolyabb telefont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!