Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung galaxy s3 vagy iphone4s?

Samsung galaxy s3 vagy iphone4s?

Figyelt kérdés

Nem tudok választani

Segítsetek lécci

12/L

2012. jún. 24. 16:18
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
A helyzet hogy apuék akarják hpgy csúcskategóriából válasszak
2012. jún. 24. 17:09
 12/16 anonim ***** válasza:
Jaja, apuci jól neveli a lányát, hogy megveszi neki a legdrágább cuccokat amiket nem tud kihasználni de menőzhet vele a suliban... Apukádnak üzenem hogy az ember gyerekét nem így kell nevelni, neked meg azt hogy ha ennyire tojsz az emberi normákra akkor rendelj egy Vertu telefont.
2012. jún. 24. 17:20
 13/16 fairi1 ***** válasza:

Tényleg nem tudom eldönteni hogy hecceled az emberek a beírásaiddal vagy komoly ez a probléma!

ha igaz amit állítasz onnantól a válasz egyértelmű!

Apple iPhone 4S 64GB

Igazi státuszszimbólum és e-penis növelő, azonkívül még jó is. Fogtam már kezembe, nem rossz!

20k-s előfizuban 2 évre 40k

sima előfizuval külön díjcsomag nélkül 239 990 Ft

bárhogy nézzük mutatja hogy gazdagok a szüleid!

2012. jún. 24. 17:23
 14/16 anonim ***** válasza:
Apuci kicsi lánya jaj de elkényeztetett. Ha ilyen dús gazdagok vagytok akkor gyerünk vegyetek egy iPhone-t amit 1 hét múlva ellopnak vagy leejtesz vagy elhagyod. Legalább kitünő tanuló vagy?
2012. jún. 24. 17:35
 15/16 A kérdező kommentje:
Igen kitűnő vagyok
2012. jún. 24. 17:43
 16/16 anonim ***** válasza:
Általánosban nem művészet kitűnőnek lenni. De az hogy 12 évesen eggyi felelősségtudatod van, az már művészet. Majd egyetemen legyél kitűnő, akkor az ösztöndíjból tudsz venni komolyabb telefont.
2012. jún. 24. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!