Nokia N96. Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
2009. júl. 7. 09:00
1/6 anonim válasza:
Az ilyen telókkal csak jól járhatsz :D Nokia a legjobb :)
2/6 anonim válasza:
Nagy szar ha jó telefont akarsz venni akkor xperia vagy blackberry.......az n97-ről nem is beszélve a 95-ös után jött a 95 8gb aztán 96 most meg 97 a csicska nokia 4x akarja ugyanazt eladni...pfff és van olyan hülye aki meg is veszi
3/6 anonim válasza:
Szerintem fasza...Én elfogadnámXD
4/6 anonim válasza:
Az N96 visszalépés a korábbi N-széris Nokiákhoz képest. Olvass teszteket, a mobilarénás írások nagyon jók. Amúgy én inkább az E-szériát kedvelem, mert jó minőségű anyagokból van, üzleti telefon, stb. Persze attól függ, neked mire kell. Mert ha zenét hallgatni, fotózni, meg filmet nézni, akkor tényleg inkább N. Egyébként nem annyira rossz, csak kicsit lassúnak találtam, amikor megtapizhattam egyik ismerősöm kezében. De ízlések és...
5/6 FAKESZmester válasza:
haver ha nemtudnád a Noki a legsikeresebb telefongyártó cég...
a blacbarry elbujhat a sony-k meg megbizhatatlanok.....
több embernek van nokijája mind sonyja és blacberryje eggyütvéve
6/6 anonim válasza:
A válasz írója 19%-ban hasznos válaszokat ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!