Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont érdemes 27...

Milyen telefont érdemes 27 ezerért venni?

Figyelt kérdés

Sziasztok ballagásomra kaptam pénzt és lett összesen 27 ezer forintom nem tudom mit kéne venni belőle lehet tabletet csak ahhoz nem tudom adnak-e sim kártyát h. lehessen telefonálni és ezért gondolkodok egy telefonon ami erős,androidos, wifis és érintőképernyős esetleg nem tudnátok-e 27 ezer ft-ért ajánlani egy jó telefont ami erős és "kitartó"?

Előre is köszi a válaszokat szerintem telenornál fogok vásárolni de T-home sem akadály mivel anyunak és tesómnak is T-home-ből van a telefonja.

Előre is köszi a válaszokat.

További kellemes napot.

2012. jún. 23. 11:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Mondom felesleges Androidra vírusirtó.
2012. jún. 23. 16:11
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat a telefont tegnap megvettem háromnegyed 3 kor kb. kihozták és már a szekrényen pihen :)
2012. júl. 3. 21:47
 13/13 anonim ***** válasza:
fasz tudja
2017. aug. 18. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!