I9 dual sim iphone 3gs klón telefon probléma?
Először is lesz*rom hogy hulladék , most nem erre vagyok kíváncsi, hanem értelmes válaszokra :)
Ha valakinek esetleg van ilyen iphone 3gs klónja az meg tudná mondani , hogy csak akkor lehet használni a telefont ha feltöltött csumára ? Mert megkaptam, bekapcsolt minden.. aztán le is merült , mert nem volt rendesen feltöltve és bedugtam töltőre először kijelezte a töltést most már csak néhaa bevillan valami fény..
valaki tudna segíteni ? :D
Tönkrement az aksija és/vagy érintkezés és/vagy alapból rossz az energiafelhasználása. Ezt úgy lehet csak orvosolni, hogy veszel egy telefont. Mert az I9-et még jószándékból sem lehetne annak nevezni.
Gondolom megtetszett 15-ért egy iPhone kinézetű teló, hogy majd menőzhess vele, de ha nem síkhülye haverjaid vannak, egyből kiszúrják az olcsó műanyag ház és retek kijelző alapján hogy nem igazi Apple, csak kínai utánzat.
Vicc nélkül, dobd el jó messze és vegyél valami használhatót.
Nekem is ezt csinálta (másik klón telefon), mert az első akksi tényleg rossz volt.
Egyébként a műanyag házról annyit, hogy ha leejtem, nem törik rögtön szilánkosra, mint a szent ájfón.
És nem csak annak lehet ilyen telefonja, aki menőzni akar... kerestem egy dual sim-es telefont, amivel még netezni is lehet, és ezt találtam elfogadható áron. Na bumm.
egyeseknek köszönöm a normális választ :) szerintem nem akku hibás , mert pl ma töltött és be is tudtam kapcsolni , tökéletesen működött.. szerintem a kábellel lehet valami gebasz namindegy.
ui.: nem menőzésből vettem , hanem mert tetszenek az iphonok, de mivel önálló keresetem nincs be kell érjem egy ilyen kinai sz*rral , amit adok is el :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!