Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony Ericsson WT19i Live vagy...

Sony Ericsson WT19i Live vagy Iphone 3gs?

Figyelt kérdés

A keret 40ezer Forint, mindenképp használt telefont veszek a kártyám hűségnyilatkozata miatt.

Fontos:

- jó minőségű képkészítés, mivel sokat hirdetek interneten

- nagy tárhely a sok torrentezés miatt

- erős processzor a komolyabb játékok miatt

- minőségi megbízhatóság, ne fagyjon a telefon, gyorsan érzékeljen mindent, ez nagyon fontos! régi telóm emiatt adtam el, egy LG volt..

- erős, hangos hangszóró ami bírja a terhelést

sok appot támogasson a telefon és lehetőleg egy IGO is fusson rajta szépen

2012. jún. 21. 15:36
 1/8 A kérdező kommentje:
LG telóm androidos volt, amiben sokat csalódtam.. van okom félni a Sonynál is?
2012. jún. 21. 15:37
 2/8 anonim ***** válasza:

Ha megtudod mondani hogy az LGnél mi volt a bajod az Androidnál akkor meg tudom mondani hogy a Sonynál van e olyan.

De a Sony többet tud, az Iphonenal meg lehet menőzni.

2012. jún. 21. 15:41
 3/8 anonim ***** válasza:

Most néztem hogy miket írtál a kérdés alatt. Bocsi

A Sony ezekből a szempontokból jobb. :)

2012. jún. 21. 15:42
 4/8 A kérdező kommentje:
Különböző telefontesztes oldalakon olvastam, hogy a sonynál, mivel ez is androidos, nagyon kicsit az akku üzemideje ( max 1-2 nap) azért ez karcsú..
2012. jún. 21. 15:52
 5/8 anonim ***** válasza:
szifon se tud többet akkuban... Sonyval jobban jársz, függetlenekre már ICS is van, szolgáltatóira meg lassan, de jön. Jobban jársz a Sonyval, 3gs ma már a felvágáson kívül nem sokra jó. Ja, és nem alaptalanul állítom ezeket, nekem is Sony-m van, havernak 3gs, enyém jobb, Ő is elismerte :)
2012. jún. 21. 20:16
 6/8 A kérdező kommentje:
oké, ki is néztem egyet, sztem holnap megyek be érte Pestre, megnézem személyesen és ha tényleg jó, megveszem :) véleményeket majd ide írom ;) köszönök mindent!
2012. jún. 21. 22:14
 7/8 anonim ***** válasza:
nálam telefoncsere lesz, én is ma voltam nagy dilemmában a sony androidok és az Iphone közt (mindig is sonys voltam), és mivel én nagyon szeretem a sonyt na meg a kameráját, ezért maradok:)
2012. jún. 26. 01:00
 8/8 A kérdező kommentje:
Megvettem a telót, nagyon tetszik! ;) viszont a 3D kamerán sehogysem tudok kiigazodni, egy képet sem tudok vele csinálni... egyedül a rossz wifi zavar, alig érzékel hálózatot 2 méterről is, pedig 54MB/s routerem van és tuti wifis mert régi LG-mmel is kertből még elértem a wifit :)
2012. jún. 27. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!