Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik okostelefont vennétek?...

Melyik okostelefont vennétek? Nokia Lumia 900 vagy HTC ONE X?

Figyelt kérdés
Szerintetek melyik éri meg jobban az árát?

2012. jún. 21. 14:57
 1/6 anonim ***** válasza:

Én a Windows Phone-t jobban szeretem, mint az Androidot. Szóval neked is előbb ezt kellene eldöntened, hogy melyik oprendszer jön be jobban.

Ha az Android, akkor a One X egy jó választás lehet. Rendben van a teló minden téren.

Ha viszont a Windows Phone, akkor várj őszig, mivel a Microsoft tegnap jelentette be a Phone 8-at, ami ősszel ér ide, az új, több magos telókkal együtt. A mostani WP7-et futtató telók nem kapnak ingyen WP8-at, szóval érdemes várni.

2012. jún. 21. 15:01
 2/6 anonim ***** válasza:
A HTC
2012. jún. 21. 15:07
 3/6 anonim ***** válasza:
A Nokia Lumia 900 nagyon túlárazott, mint általában a Nokiák, viszont a többi Nokia ( mármint amelyik nem WP rendszert futtat ) többet is tudnak! Lehet apróságok, de nem használható a Bluetooth, adattárolóként sem képes működni, ebből adódóan nem is lehet csak úgy rámásolni zenéket, filmeket, úgy kell külön programmal rávarázsolni. Csengőhangot is elég körülményes beállítani... lehet apróságok, de egy butatelefon tudja ezeket, míg egy 100.000-es telefon nem?
2012. jún. 22. 09:51
 4/6 anonim ***** válasza:

A WP7 más, mint az Android, ahogy az iOS is más. Vannak hiányosságai a WP7-nek, ez tény, viszont magabiztos, gyors, stabil, nem olyan, mint egy összegányolt Android.

Nagyon sokszor hallottam már, hogy egy drágább androidos teló csak "főzött" rommmal ment stabilan. WP7-nél nincs ilyen.

Egyébként néhány hiányosságot az ősszel megjelenő WP8 már tud. Pl. SD kártya támogatás, amivel már adattárolóként is használhatod, zenéket is másolhatsz rá, meg amit akarsz. És innentől kezdve elgondolkodtató az Android "előnye".

Nekem Lumia 710-em van, WP7.5-el. Szeretem, mert nem fagyogat, gyors, és szerintem esztétikus is.

2012. jún. 22. 10:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Én nem nagyon szeretem a Windows Phone-t, nekem nehéz kezelni, meg nincs rá annyi alkalmazás, mit az Androidra. Én a HTC-t választanám, de az nagyon hamar lemerül
2012. jún. 22. 11:00
 6/6 anonim ***** válasza:

Mindenképpen HTC. Tegnap vettem egy One X et igaz 2 hetes használtan de megérte még így is a 100e forintot.

Az utolsó válaszolónak meg üzenném: pfffff.....

Ennyire gyökér vagy hogy egy ekkora kijelző és 4+1 magos processzor szerinted 1 nap alatt használat mellett nem fogja lemeríteni az akksit? Már megbocsáss de ha nem értesz hozzá ne is írj, vagy csak egyszerűen hagyd le a hülyeségeket amit azt sem tudod miért van. A Nokia is gyorsan merül, bár az 2 napot valahogy kibír ha használod 3G nélkül és keveset netezel de jóóóóval gyengébb az a telefon és igen, túlárazott de nagyon. Régen a Nokia t választottam volna de ma inkább valami normális androidos készülék mert az populárisabb mint holmi Windows Mango, Windows Phone7 etc. HTC t ajánlom.

2012. jún. 24. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!