Ahogy itt olvasgattam, a WP alapú telefonok (pl. Nokia Lumia-k) hátránya elvileg csak annyi, h nem működik rajta a bluetooth?
Figyelt kérdés
Régóta nézegetem a telefonokat, de sajna Nokia mániás vagyok :) mást nem szeretnék venni.
A Lumia 800 kicsit megfogott (bár ahogy nézegettem, csak formai - és persze árbeli - különbség van a 710 és a 800 között), de a bluetooth probléma miatt nem merem megvenni. Írtátok, h lehet lesz rá vmi megoldás - ha jól emlékszem, a napokban van terítéken, nem? Ha lenne vki olyan kedves, felvilágosítana, hogy hol tart a dolog?
És mégegy kérdés: Lumia 900-ról mi a véleményetek?
2012. jún. 20. 15:10
11/12 anonim válasza:
A fentiek alapján már csak az a nagy kérdés, hogy a Symbian-t miért átkozzák ennyien? Most N8-at használok, abban nincsenek ilyen korlátok, bővíthető kártyával, adattárolásra használható, teljes értékű a bluetooth, mindent lejátszik, van előlapi kamerűája, csúcs optikája,van benne fm transzmitter, amit imádok, stb. talán annyi a telefon hibája, hogy néha kicsit akadozik, és nem mindig elég gyors, de 256-os RAM-mal nem csoda sajnos... Szerintem a Belle frissítéssel nagyon felhasználóbarát lett. Ja, hogy a felhasználói élmény nem olyan, mert nem annyira látványos, mint egy iOS, az lehet, de cserébe, kiforrott, és egyszerű, mint egy raklap. Azért kacsingattam a Lumia 900 felé, mert jó lenne nagyobb kijelző meg akadozásmentesebb használat, de a sok hátránya elvette a kedvem.
12/12 nokia l.u.m.i.a válasza:
Hello mindenkinek sajnalom nem akarok beleszolni de szerintem egy hibatlan telefon manapsag kihasznal bluetooth-t nagyobb fajl atvitelere?szerintem senki es hogy csak geprol lehet zenet rakni ra az se baj mert nem lesz virusos a telefonunk nekem rajta van a youtube hibatlan minden lapot hibatlanul meg nyit ez egy tokeletes telefon es azert irom ezt le lehet hulyen hangzik de nekem volt s3 am volt iphone-om 5 volt one x em es egyik sem erhet a nyomaba pedig itt 1 magos procirol beszelunk amit 512 mb ram kezel es hihetetlenul meg vagyok vele elegedve mindenkinek csak ajanlani tudom en is feltem tole de erdemes volt meg venni bocsanat az ekezetek miatt remelem segitettem a dontesbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!