Sony Ericcson X10 mini pro-ra hogyan rakjak új romot?
Most úgy őszintén, te meg is nézted azokat a leírásokat? Mert szerintem nem. Rögtön az első linken az xrecovery telepíést alatt van egy szövegdoboz amit ha megnyitsz ott egy link az xrecoveryhez (és még működik is). Alatta meg az, hogy tudod felrakni.
A második linknél meg ott vannak a letöltő linkek a flashtoolhoz, videó a flashtool használatáról meg egy videó is a flashtool használatáról. Meg egy pár gyári rom is ha netán szükség lenne rá. Szerintem a flastoolos megoldás jobb.
Neked leírás kellett, ezek meg azok. Innentől kezdve nem tudom mi a probléma. Az első linken vannak romok is hozzá amiket letölthetsz és telepíthetsz. A telepítésről is ott van az az igenminimális infó, hogy cwm recovery módban kell indítani a telefont és onnan meg a telepítés sd kártyáról (install from sd card) opcióval tudod is telepíteni.
Az egészhez még annyi tartozna, hogy az xrecoveryből fel kell tenni a cwm recovery-t mert a legtöbb romot csak ebből lehet telepíteni. Ahhoz meg itt van minden:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!