El lehet rontani a mobilomat rootolással?
Arra lennék kíváncsi, hogy el lehet-e véglegesen rontani a Sony Ericsson 'Live with Walkman' (WT19i) telefonomat egy rosszul elvégzett rootolással. Kezdő vagyok a témában és hiányoznak ezen ismereteim, de mindenképp szeretném saját igényeimhez igazítani mobilomat.
El tudom úgy rontani a telefont, hogy az javíthatatlanná váljon? Egy sikeres rootolás után vissza lehet rakni rá az eredeti rendszert minden rootolásra utaló nyomot eltüntetve? (Félek, hátha kell még szervizeltetni!)
Még egy dolog:
Mielőtt nekifogsz, feltétlenül tedd fel a Sony PC Companion-t, és azon belül 1x indítsd el az update service-t, csak úgy önmagában, mobil nélkül.
Nagyon szépen köszönöm!!!
egy kérdés: Mért szükséges a Update Service-t elindítani mobil nélkül? Fontos az, hogy mobil nélkül legyen?
Feltételezem csak azért kell, hogy biztosan meglegyenek a szükséges driver-ek, jól gondolom?
Sziasztok!
Először is LAIKUS vagyok, de tanítható! :-)
A rootolást követően futtathatok olyan alkalmazást (MirrorLimk) az Xperia S-emen, melyet a infó szerint: [link]
csak komolyabb telókon fut? Ha igen, akkor az előbb leírtak szerint megkísérelném, nem tűnik túl bonyolultnak... Előre is köszi válaszotokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!