Előfizetéses telefonoknál van erre lehetőség?
Figyelt kérdés
hogy korlátozzák a lebeszélhetőséget?Tehát ha azt szeretném mondjuk,hogy csak 5 ezer ft-ot tudjak lebeszélni róla.Lehetséges ilyen?(vagy ha elérem azt az összeget,akkor jelezzen vagy nem tudom,jó tudom ez hülyeség,de hátha lenne valami megoldás azonkivül hogy váltsak kártyásra,vagy ne beszéljek annyit...stb)2012. jún. 19. 22:47
2/6 A kérdező kommentje:
köszi,ez mi,kifejtenéd kicsit?Mert sose hallottam erről.
2012. jún. 19. 22:57
3/6 anonim válasza:
Ez egy androidos telefonra letöltető alkalmazás amibe gondolom be lehet állítani mindenféle limitet és ha eléred akkor jelezz vagy nem tudom. Bővebben itt: [link]
5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm,ez nagyon jónak tűnik,de erre a telefonra is le lehet tölteni? nokia asha c300?
2012. jún. 20. 08:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!