Megéri Nokia lumia 800-at venni?
Nem rossz, de ahhoz képest hogy mióta van a mobilpiacon a rendszer, nem sok újdonságot tudott felmutatni. Sok a kötöttsége, és szerintem magas is az ára. Az általad leírt dolgokra persze tökéletes, de én a helyedben megvárnám az új WP rendszer megjelenését (június 20.) hogy az elérhető lesz-e ezekre a készülékekre is, illetve hogy milyen újdonságokat hoz.
Nem vagyok egy WP párti, mert számomra a könnyű kommunikáció is fontos egy okostelefonban (adattárolóként való használhatóság, bluetooth, könnyű fájlkezelés, stb.), de főleg annak nem örülök, hogy a Nokia fő profiljának választotta MeeGo helyett, mert az a rendszer igazán meg tudta volna fingatni a többi gyártó rendszerét, de sajnos a csőd szélén álltak Nokiáéknál, és nem volt más választásuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!