Miért nem tudok semmilyen programot sem letölteni a Blackberry telefonomra?
Használtan vettem, amik rajta voltak programok pl.: Msn, Texax holdem poker, stb. azokat tudom frissíteni, de újakat nem tudok leszedni az AppWorld-ről. Elkezdi letölteni, majd megáll és kiírja,h probléma lépett fel, próbáljam meg később...de mivel már 4napja próbálom...
Azt is csináltam már, h letöltöttem a programot a gépre és a BB Desktop programmal megpróbáltam feltelepíteni. (az axl file dologgal) Ki is írja a verzió számot meg, h feltöltés folyamatban, rányomok ,h alkalmazás, újra is indul a telefon 15percec "szarakszik" majd kiderül,h baromira nem települt fel.
Mi lehet a probléma?
Próbáld meg úgy,hogy csinálsz egy biztonsági mentést,aztán törlöd az op rendszert,aztán visszatelepíted.
ÉS rakd fel utána az appworld-öt.
Mindkét verziót próbáltad a letöltésre?
tehát van az egyik,amikor összedugod a telót a géppel,a gépen mész fel az appworld honlapjára,bejelentkezel a fiókodba és töltöd amit akarsz.
Vagy van az a megoldás amikor a telefonról mész fel(ehhez kell a telóra az appworld alkalmazás),ott böngészel,és szeded le ami kell.
egyiknél sem sikerül letölteni semmit?
A telómnál elkezdi letölteni, de töltés közben megáll és kiírja,h hiba lépett fel próbálja meg később, a gépen meg :
Sync Issue
There is an issue connecting to BlackBerry App World. Please try again.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!