Érdemes ezt az Iphone-t használtan megvenni?
Ezt az Iphone-t szeretném megvenni.Mivel újra nincs pénzem , de erre pont lenne.Ha azt ígérik,hogy semmi baja akkor az úgy is van?Mire kell ilyenkor odafigyelni?Mivel tudnak átvágni?Légyszi segítsetek , nem szeretném ha átvágnának.
Válaszaitokat előre is köszönöm , Sziasztok :)
Nem írja, hogy garanciális lenne. Ezt ne vedd meg szerintem.
Ennyiért mindenképpen olyat vegyél, ami garis. És az kevés, ha a garanciapapírt odaadja, kérd el a blokkot is.
Ha egyáltalán nem értesz hozzá, akkor bármivel áttud verni sajnos. Én tavaly jártam így egy 3GS-el. A helyszínen ellenőriztem, hibátlanul működött. Kifizettem, boldogan hoztam haza, majd amikor összedugtam a géppel, hogy iTunes, meghalt a telefon. Ha 10 szervizben nem voltam, akkor egyben sem, de senki nem tudta mi baja, és nagyon drága lett volna megcsináltatni. Így eladtam alkatrésznek. Azt hozzáteszem azért, hogy nem vagyok teljesen hülye a témában, mégis csúnyán átvertek.
Olyan iPhone-t keress, ami még garis, és blokkot is, meg a garanciapapírt is adja hozzá. Ha a blokkot ezért vagy azért nem adja, akkor hagyd a fenébe. Olyat ne vegyél ami jailbreakelt, mert hiába vette 2 hete, és még 2 évig áll a garancia, ha jailbreakelt akkor elveszett. És ha a sok hülye azt mondja, hogy egy restore és visszaáll, azt se hidd el, mert egy barátom Apple szervizben dolgozik, megtudják nézni, hogy volt-e jailbreakelve.
És egy jó tanács, ha találsz egy olyat, ami jónak tűnik, akkor az email címét, vagy a telefonszámát pötyögd be a google-ba, és nézd meg a találatokat. Volt rá példa, hogy olyat dobott ki, ami miatt nem vettem meg a telefonját.
Sok sikert.
Fúha , köszönöm :))
Még erre gondoltam: [link]
Szerinted jobban járnék,hogyha vennék inkább egy Ipod Touch 4g-t boltból teljesen újan? Mert arra van pénzem és az is Apple cucc , és szép :)) Meg akkor annak biztosan nincs baja...
Hát, szerintem akkor már jobban jársz telefonnal.
Nem azt mondtam, hogy mindegyiknek van valami rejtett hibája, csak hogy figyelj oda rá. Nézz körül a beszeljunkmac.com-on, ott szerintem inkább érdemes venni, mint az expresszen.
Például, ez már jobban hangzik:
Elhozza pár ezer forintért, pl. én a T-ből 10.000-ért hoztam el, vadi új, eladom 120.000-ért, kifizetem a kötbért (ugye lemondom az előfizetést) ami kb. 50.000 ft. marad 60.000 ft-om. Ennyit kerestem rajta. Persze ez csak feltételezés, mert én nem csinálom ezt, de mások igen.
Én a helyedbe nem adnék ki ennyi pénzt egy ipod touch-ért, mert számomra nem éri meg, de a te döntésed. 3GS-en még nem gondolkoztál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!