HTC Titan vagy NOKIA Lumina 900?
Figyelt kérdés
2012. jún. 19. 14:11
1/5 anonim válasza:
Döntsd el hogy fémházat vagy polikarbonátot szeretnél-e,hogy jó-e a nokia gyári offline navija vagy inkább warezolnál egyet.Hardveresen egyformák,a lumiában nagyobb akksi van.
2/5 anonim válasza:
Én a 900-at választanám, mert külsőre jobban bejön, és SAMOLED+ kijelzője van.
3/5 anonim válasza:
HTC Titan jóval nagyobb (4.7" vs 4.3"), SLCD kijelző van benne (vs AMOLED), ezen kívül hardveresen nagyjából megegyeznek, illetve szoftveresen is alig van eltérés, ez a jó (vagy épp rossz) a WP7-ben.
SLCD szerintem jobb, de Lumia 800-ban eléggé tetszett az AMOLED kijelző meg a Nokia ClearBlack megoldása (ami nem tudom, hogy csak marketing-e, de a fekete tényleg feketének tűnik).
4/5 anonim válasza:
#3: Itt a ClearBlackről egy rövid egy cikk: [link]
5/5 anonim válasza:
900!!!
Olyan gorilla glass kijelzot kapott, hogy bevertek egy szoget a kijelzovel a faba es meg csak meg sem karcolodott az:)
tobbit az elottemszolok elmondtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!