Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik telefon a jobb? A...

Fancsal kérdése:

Melyik telefon a jobb? A Samsung Galaxy S3 vagy a Samsung Galaxy Note?

Figyelt kérdés
Nem tudom mejiket érdemesebb megvenni. (Nem az ára miatt.)
2012. jún. 19. 12:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
A Note már konkrétan egy tablet inkább, mint teló. Az S3 pedig még meglehetősen bizonytalan, nem úgy működik ahogy kéne, végül én se váltottam S3-ra. Az S2-t tudom javasolni mindenképp, bár tudom nem ez volt a kérdésed:/
2012. jún. 19. 13:03
 2/11 anonim ***** válasza:
53%

A note inkább tablet helyett a jó ha sokat netezel meg játszol de nem akarsz tabot hordani

Az s3 az telefonnak jelenleg a legjobb!

Miért is nem jó kedves rlőző?

2012. jún. 19. 13:47
 3/11 anonim ***** válasza:
Elnézést előző akart lenni
2012. jún. 19. 13:48
 4/11 anonim ***** válasza:
Kettő közül inkább s3. (de van nála olcsóbb telefon ami jobb, mint a One X)
2012. jún. 19. 13:54
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Igaz, én még nem próbáltam, de több ismerősömnek is van; meg sokat forgolódom ezzel foglalkozó netes oldalakon...

Jelenleg a legerősebb teló a világon, ez minden kétségen felüli! Szubjektív hátrányai számomra, h túl nagy, csúnya, lekerekített formája van, nincs megfelelő színben; de ezek persze csak külsőségek. Többen panaszkodtak róla, h nem túl masszív, a hátlapja sokszor leesik, könnyen karcolódik. Ezenkívül ami ez egyik legnagyobb hátránya most, h nincs rá elegendő alkalmazás; sőt jóformán semmi, nincsenek új romok stb... Persze az idő orvosolni fogja ezt a problémát, meg ha a vásárló nem túl vállalkozó szellemű, és nem akarja kihasználni teljesen az általa adott lehetőségeket, elmegy a gyári alapokkal is, csak akk meg sztem nem éri meg ennyi pénzt kiadni rá.

2012. jún. 19. 13:56
 6/11 anonim ***** válasza:
első vtam
2012. jún. 19. 13:56
 7/11 anonim válasza:
Gyorsan karcolódik? mihez képest? egy repülőhöz képest? Na ne viccelj már, a műanyag vázat most vonták be először vmi spéci karcálló borítással, amitől a képernyő és a hátlap karc nélkül tovább bírja mint bármelyik műanyag samsung hátlap vagy érintőfelület.
2012. jún. 19. 19:35
 8/11 anonim válasza:
Hátlap sokszor leesik?? Nem igazán értem, mivel elvileg szakszerűen csak a szervízben tudják levenni..
2012. jún. 28. 21:53
 9/11 anonim ***** válasza:
kevés alkalmazás?600000 nem elég?
2012. jún. 29. 13:06
 10/11 anonim ***** válasza:
miért nem jó az s3?mert egy szar
2012. jún. 30. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!