Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A saumsung s5230-jhoz a t....

A saumsung s5230-jhoz a t. mobilenál adnak memkártyát vagy/és adatkábelt? Nagyon sürgős!

Figyelt kérdés
2009. júl. 5. 21:14
 1/2 anonim válasza:
Adatkábelt tuttommal minden telefonhoz adnak manapság,ezt nem spórolja ki egyik szolgáltató sem. A memóriakártyában viszont már nem vagyok biztos ezt nézd meg a t.mobil honlapján a telefon tartozékainál hátha ott leírják mit adnak hozzá.
2009. júl. 15. 12:18
 2/2 anonim ***** válasza:
A t-mobile csak bizonyos csomagokhoz ad adatkábelt ill. memóriakártyát. Nekem samsung e250-hez Domino csomagban ezt a kettőt megspórolták. A t-mobile honlapján nézz utána, hogy a készülékedhez a te általad választott díjcsomagban milyen tartozékot adnak. De szerintem több értelme van annak, hogy valamilyen szaküzletben (pl. MediaMarkt, Saturn stb.) vásárolj telefont, majd abba tegyél bele T-Mobile Sim kártyát. Amennyiben utóbbival nem rendelkezel, pár ezer forintért a fenti üzletekben vehetsz. Ha nem szolgáltatónál veszed, biztos megkapod az adatkábelt és a memóriakártyát is.
2009. júl. 15. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!