Samsung Galaxy Mini-ről vélemények?
"legyen"
Tőlem lesz*rhatod a Live-ot,de hogy a Samsung soha nem fog olyan telókat gyártani mint a Sony az is biztos.
Ember!!!
Ne hasonlítsunk egy 20 ezres alap androidos tömegtelefont össze egy "középkategóriás" telefonnal, ami speciel 50 ezer pénz!
Sok ember eljár egy Suzuki swiftel is és belátta az évek alatt, hogy az is tud jó lenni valamire!
Sokan meg "Én nem ülök bele abba a szarba " emberek és vesznek egy szeját-ot és nyavalyognak, hogy 150ezer egy alkatrész, ami a Suzukihoz 8ezer!
Van ilyen ismerősöm!!!
Köpködött, amikor vettem a swiftet 99-ben!
Aztán meg hazavittem mikor szakadt a hó, azzal a szarral, mert az ő szierrája meg sem nyekkent!
Most meg Suzukival jár!
Szóval fogadjad már el végre, hogy nem vagytok egyformák és nem mindenki barom, azért mert nem olyan az ízlése, vagy igénye mint neked.
Meg az sem feltétlenül idióta, aki nem olyan telefont vesz, mint neked van!De ezzel senkit sem akartam megsérteni.
Nekem is jó a samsung.
Nem lesz többé Nokija, SE , ELDZSI, meg egy kinai sem (hujavej meg a ZéTéE)
Ezek lehetnek jók, csak én nem veszem meg semmi pénzért!
Amiben még nem csalódtam az a moto, samu, meg a HáTéCé!
Ti komolyan nagyon hülyék vagytok. Tényleg. Valami kis szaros ketyere ku*rvára nem ér egy veszekedést....:)
ÉS a másik ami nagyon felhúzott: Mi a retkes francért kell lepontozni aki megdicséri a minit,? hm?
Én is minit vagy mini 2-t fogok kapni, nekem az tetszik és pont. Én fogok vele szívni, ha sz*ar. Am pedig: barinőmnek olyan van és nem rossz! Az Xperia Live-ot kipróbáltam hát nekem nem tetszett:// :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!