Sony Ericsson Live With Walkman vagy Sony Ericsson Xperia Ray?
Minőségben a Ray a nyerő. Szépen össze van rakva, jó anyagokból. Nekem mindkettőt volt szerencsém kipróbálni. Én a Walkman-t választottam, mert az kicsit kitűnik az unalmas okostelefonok világából. Nem sablonos cucc. A hard-ja elég bőven egy átlag embernek. Ja és szélesebb a kijelzője (A ray-nek meg hosszobb)ami nekem jobban tetszik!
Szóval Live With Walkman
Nekem Live with Walkmanem van és elégedett vagyok vele, bár vannak hibái. Nem ajánlanám játszásra több okból sem. Túl kicsi a kijelzője, nekem mindig kitakarja közel a felét a két ujjam. Ha csak netezésre, zenehallgatásra használom wifi mellett sem bír ki egy napnál többet. Nagyobb 3D-és játékok esetében pár óra alatt le is merül!
Az Xperia rayről nem tudok sokat, de az biztos, hogy nagyobb a kijelzője, ami előny játékoknál. Kicsit jobb a felszereltsége (pl. 8 MP-es kamera). Véleményem szerint szebb is, mert én a walkmant túl vastagnak tartom, nem nyújt olyan lenyűgöző, modern megjelenést, mint a ray!
Nekem ray van.És az se bírja csak kb. 2 napig.De jobb mint a
wolkman.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!