Most el fog veszni a garancia? (böv lent)
2 hete vettem egy Samsung Galaxy Ace előfizetéses telefont a Telenornál sajnálatos módon kiesett a kezemből és széttört az LCD és az érintőpanelje is bevittem a Telenorhoz ott azt mondták dobjam a kukába mivel nem éri meg megcsináltatni kb 30-35000ft lenne a javíttatása.
Elvittem egy telefonos szervizbe ott megcsinálják 14000ft-ért, be is adtam javítani.
Az a kérdésem hogy most el fog veszni a garancia vagy nem?
És még annyit hogy miért ilyen drága a javítása a Telenornál máshol meg olcsóbb, nem ott kéne olcsópbnak lenni?Ez érdekes nem?
Elveszik,igen.
Azert drágább a Telenornál, mert onnan közvetítik a Samsungnak, ahol hivatalos szakemberek vegzik a javitast, nem sufniszervizek.Es nemhiaba van a garancia:csak akkor marad meg, ha hivatalos szervizben van javittatva.(Ha egyszer lesz SZOFTVERES problémád, vidd vissza nyugodtan, csak a hardweres gari úszott el)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!