Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 3 fénykép, amit tuti nem én...

3 fénykép, amit tuti nem én fényképeztem, hogy került a telefonomra?

Figyelt kérdés

Szóval, amit adott:

Sony Ericcson Xperia x10.

Tegnap este találtam meg a képeket.Fogalmam sincs hogyan került a telefonba. A képek 2012. 04. 05.-én készültek 23.30-kor. Az időről annyit kell tudni, hogy én ekkor biztos hogy aludtam és a telefon is mellettem volt, úgy hogy a kamera a polcon volt (szóval legjobb esetben is full fekete kép), és mégis valahogy ott az a 3 fotó. Nem, nem más küldte át.Nem, nem lopta el senki. Nem jut eszembe semmi magyarázat.

Itt vannak a képek:

[link]

[link]

[link]

2012. jún. 17. 09:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Kistestvér, kisgyerek, anyu, apu esetleg?

A képek elég homályosak, ami utalhat arra, hogy menet közben készültek, mondjuk lóbáltad a kezedben, vagy xy nem várta meg, hogy a kamera rendesen fókuszáljon.

Ha nincs zseblámpa app, akkor lehet hogy a kamera led villanóját használta annak valaki a sötétben, mert kereshetett valamit.

Erre még nem gondoltál?

2012. jún. 17. 11:43
 12/13 A kérdező kommentje:

minden amit fentebb leírtál már említettem a fenti hozzászólásokban/nyitóposztban, így mindet ki lehet zárni.

Valami teljesen új ötlet kéne.

2012. jún. 17. 12:07
 13/13 anonim ***** válasza:
Úgy tudom, hogy van rajta kameragomb, mert a sony tett rá. Szóval abból is kiindulhatunk, hogy csak úgy nyomogattad a gombot, és készültek a képek. A helyszín meg lehet, hogy a legközelebbi hely. 2 hónapja készültek. Biztos, hogy aludtál akkor? Mert lehet, hogy egyik este tovább voltál fent, és vakuztál, mert az SE-vel kamera közben lehet vakuzni folyamatosan, van valami trükkje. Én is csináltam már pár képet úgy, hogy csak vakuzni szerettem volna, és hopp.. :D szerintem nálad is ez lehetett.
2012. jún. 17. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!