Sony Ericcson Xperia Arc S-nek milyen az aksija?
Csütörtökön vettem ezt a telefont. Elméletileg a mai telefonokat már gyárilag kisütik, de ha megnézem az "aksi állapotát" akkor a telefon azt írja, hogy "kisütés alatt" vagy valami ilyesmi. Mindegy, gondoltam azért kisütöm :D
Teljesen lemerítettem, feltettem 15-16 órát töltőre... tegnap este vettem le 9kor és most (reggel 9) már csak 27%on van.
Tegnap estétől az igénybevétel:
- kb. 10-15 perc facebook
- 2-3 zene meghallgatása
- 1 sms.
ennyi
Tudom, hogy ezeknek a telfonoknak elég nagy az energiaigénybevétele, de azért ez elég gáz így. Valami tuti, hogy nem stimmel.
Köszi a válaszokat!
hát sajnos nincsen másik akksim. :S
Azért aggódok igazából, mert még nem volt soha sony ericcsonom, nem tudom, hogy ennél egyáltalán mi a normális, elfogadott és mi nem az. De így ismeretlenül is leesik az embernek, hogy ez biztos, hogy nem jó így. Akkor megvárom még a 4-5 töltést és ha akkor sem szuperál, akkor rákérdezek a szervízben.
Lemerítettem most is teljesen és délben felraktam töltőre. Azt terveztem, hogy majd csak holnap reggel veszem le, de akkor ezt hanyagoljam szerintetek? Ártani nem árthat, nem? Vagy levegyem? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!