Ti milyen telefont ajánlanátok egy 13 éves lánynak?
Figyelt kérdés
2012. jún. 17. 07:33
2/11 anonim válasza:
Samsung galaxy mini 2,sony experia u,xperia mini pro,samsung galaxy y.
4/11 anonim válasza:
X8-elavult
Galaxy mini 2 és galaxy y úgyszintén+túlárazott
Akkor legyen SE Live. Reggelire megeszi mindhármat
5/11 anonim válasza:
De oda írtam az xperia u-t is ami nem semmi amennyiért árulják.De én nem azt írtam hogy melyik készülékek erősebb csak hogy milyen telefon való egy 13 éves lánynak.Sony liwe white már nem ér annyit amennyiért árulják,mert az xperia u nem sokkal drágább.
6/11 anonim válasza:
Abban igazad van hogy a s.mini 2 tényleg túl van árazva.X8-at azt még az 6 éves húgomnak se venném meg (Ősrégi).
7/11 anonim válasza:
Sony liwe white már nem ér annyit amennyiért árulják
-Nanana... azért ne fikázd le az egyik legjobb ár-érték arányú telót.
Az Xperia U-t ugysem tudná kihasználni. Minek tepsi telefon egy 13 éves lánynak. Bőven elég a SE Live.Mindenképp
8/11 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :D
2012. jún. 17. 18:59
9/11 anonim válasza:
Az xperia u nem tepsi telefon! 3,5 colos kijelzője van.Én nem fikázom sony live-ot csak mondtam hogy kicsit drága,de azt nem mondtam hogy rossz.
10/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem drága. Ennyiért szinte ajándék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!