Melyik alkalmazást töltsem le xperia mini promhoz amivel tovább bírja az aksi? És kell azon valamit éllítani, csinálni vagy magától megy? Előfordult már valakinél, hogy a vissza"gomb" nem reagált?
Figyelt kérdés
Nézegettem a telcsimet,ismerkedtem vele és gondolt egyet aztán nem tudtam visszalépni. Lekellett zárni és feloldani,utána jó volt.2012. jún. 17. 06:46
1/2 anonim válasza:
Ilyen nincs hogy letöltesz egy appot aztán hipp-hopp tovább birja az akksi. Erre a megoldás:
-lejjebb veszed a kijelző fényerejét
-adatforgalmat kikapcsolod
-WiFi-t és a GPS-t is kikapcsolod stb.
2/2 A kérdező kommentje:
Ezt mind megtettem. és kébzeld,hogy van ilyen,nem hetekig bírja de nem merül le 2 nap alatt.
Nem netezek a telefonomon...szal ez miatt nálam nem merül. De ha egyszer van ilyen akko miért ne bírhatná tovább. Olvasgass itt a kapcsolódó kérdések közt és meglátod,hogy nem csak kitaláltam!
2012. jún. 17. 19:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!