Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hamar tönkremennek az érintőké...

Hamar tönkremennek az érintőképernyős telefonok?

Figyelt kérdés

Akinek volt, milyen hamar ment tönkre?

Akinek meg van, mióta használod?

Tényleg igaz, hogy csak egy karcolás, és vége a telefonnak?

2009. júl. 5. 09:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
legtöbbje bírja a strapát, de ha betörik a kijelző, drágább javíttatni
2009. júl. 5. 09:32
 2/13 A kérdező kommentje:
a samsung S5230 is? vagy jobb, ha van hozzájuk pálca?
2009. júl. 5. 09:40
 3/13 anonim ***** válasza:
73%
Hamar!
2009. júl. 5. 09:48
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem igaz hogy egy karcolás és vége. Egy karcolás az egy karcolás, csak zavaró. De vannak fóliák amik pont azért vannak hogy nehogy megkarcolódjon. Amúgy ha pl Nokiát veszel arra van két év garancia, ez azt jelenti ha tőled független hiba miatt tönkremegy pl a kijelző, ingyen cserélik/javítják. Szóval két évig biztosan jó. Amúgy én már egy jó ideje használok egy Nokia 5800-ast fólia nélkül, tokban hordom. És nincs karc.
2009. júl. 5. 10:36
 5/13 anonim ***** válasza:
78%
Nem feltétlen de az biztos, hogy én 100%, hogy nem fogok még egyszer érintőképernyőset venni.
2009. júl. 5. 13:02
 6/13 anonim válasza:
100%
Nekemis beszart a Samsung F490 :S Leejtettem a földre és azóta nem bírom tölteni. Forrasztani meg nem lehet:S Samsung szervízbe megse merem kérdezni mennyibe kerülne a javítás...
2009. júl. 5. 13:17
 7/13 anonim válasza:
62%
nekem iphone -om van, és még nem volt vele semmi baj, viszont az ismerőseim között sokaknak volt más gyártótól érintőképernyős telója, és azok valami brutálisan szarok... ilyen kategóriában csak és kizárólag az iphone -t ajánlom.
2009. júl. 5. 14:11
 8/13 anonim ***** válasza:
63%
nekem az ismerőseimnek csak az iphonokkal van bajuk. Ha törik a kijelzője nem lehet cseréltetni
2009. júl. 5. 17:40
 9/13 anonim ***** válasza:
70%
Nekem már egy hónapja érintőképernyős telóm van és még semmi baja. Tesómnak is olyan van, már tiszta karc az egész és teljesen normálisan tudja használni.
2009. júl. 5. 20:19
 10/13 anonim ***** válasza:
Minden érintőkijelzős készüléknél a legfontosabb dolog a fólia! Ezen nem szabad spórolni, megvédi a kijelzőt a karcoktól (a leeséstől nem). PDA, érintőkijelzős telefonnál fólia és nem lesz probléma! Én Nokia 5800-ast használok, a kijelző sértetlen, de a készülékház erősen műanyag érzet! Elég gyenge (soha nem ejtettem le, de nyikorog, ócska benyomást kelt)! A fémházas Nokia E51-emmel összehasonlíthatatlan az összesszerelése, pedig fele annyiba kerül! Cserébe nagy tudású és gyönyörű, hatalmas felbontású készülék!
2009. júl. 6. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!