Nokia lumia 710 vagy Sony ericsson xperia x10?
Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni hogy melyiket vegyem mert mind kettőről hallottam jót és rosszat is de így se tudom eldönteni,ezért kérném a véleményeteket főleg tulajdonosok véleménye érdekel de meghallgatok mindenkit.2012. jún. 16. 13:16
2/14 anonim válasza:
A kettő közül inkább a 710.Mivel az X10 az első androidos telója a Sonynak(ex. SE), így azzal komoly hardveres és szoftveres problémák is voltak.
Inkább a Lumia 710, bár ott a rendszert meg kell szokni, mert nem minden úgy van, mint az Android esetén.
3/14 anonim válasza:
nekem volt 2 db x10i-m is, nem volt rossz teló...viszont tényleg voltak hibái. például a második telómon olyan hibák jelentkeztek egy hétig, hogy túlmelegedett és újraindult. ezen felül meg a 2.3as gyári rom kicsit lassú ehhez a hardverhez. másrészt meg a windows phone-t ajánlom. a 2 x10, majd az utánnuk következő teló mind2 esetben omnia 7-es volt(ez csak a véletlen műve :D ) de idáig nekem ez volt az a telefon, illetve rendszer, ami a legjobban bejött, szóval én a kettő közül a nokiát választom.
5/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszotokat,akkor nokia 710 mellet döntök.
2012. jún. 16. 15:46
6/14 anonim válasza:
Előtte mindenképp olvass utána a WP-nek, és menj be egy üzletbe, ahol meg tudod nyomkodni, mert szokni kell.
Itt egy kis infó, hogy milyen, mi megy, és mi nem:
7/14 anonim válasza:
Na igen, nem árt ha tisztában vagy a WP rendszer hiányosságaival, és kötöttségeivel. Bosszantó tud lenni, ha akkor jössz rá miután megvetted nem kis pénzért!
8/14 anonim válasza:
Felejtsük már el ezt a hiányosság-kötöttség dolgot, annyira gyerekes.iOS esetén érdekes módon senki sem sír, itt meg igen?Ugyan már...
9/14 A kérdező kommentje:
Még annyit hagy kérdezek már meg hogy olvastam netten hogy bluetooth-on nem lehet küldeni és fogadni fájlokat.Akkor zenét se lehet küldeni és fogadni?
2012. jún. 17. 15:59
10/14 anonim válasza:
Mindenképpen Lumia 710.. én is olyat fogok venni.. vagy 800at:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!