Samsung galaxy s3-ban hol tudom beállítani a hívószám kijelzést?
Figyelt kérdés
2012. jún. 16. 00:59
11/19 era86 válasza:
tárcsázó=billentyűzet
tehát: billentyűzet, bal alsó beállítás "gomb" , hívás, további beállítások, hívóazonosító.
12/19 anonim válasza:
Óóóóóóó, én is köszönöm szépen. Én a hívásvárakoztatást nem tudtam bepipálni, de ugyanitt megtaláltam. Köszi, köszi.
13/19 anonim válasza:
én is kerestem, de nekem ilyen nincs . beléépek a tárcsázóba és nekem csak olyan van hogy hívás meg hogy mentés a telefonkönyvbe . kínából lett rendelve a telefon.
15/19 anonim válasza:
Nagyon szépen köszönöm, a kérdés még ma is aktuális :D
16/19 William Tell válasza:
Galaxy Y s6310n-ben esetleg nem tudnátok elmagyarázni ugyanezt? Csak mert sokan panaszkodnak, hogy nem látják a számom...
17/19 anonim válasza:
Köszi a segítséget...3 napja kerestem hogy kell...:D
18/19 anonim válasza:
Köszönöm. Kb 4 napja szívtam vele....:)
19/19 anonim válasza:
S7 EDGE-m van és még ebben sem sikerült normálisan a beállítások közé A HELYÉRE tennie a samsungnak, már épp el akartam adni a telefont, köszönöm a választ én is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!